MAPPING

 

MAPPING

Het maken van een dieptekaart of hydrografische kaart geeft een perfecte voorstelling van het diepteverloop in 2D of 3D.  Door het starten van de bathimetrische opname kan u door Reefmaster een plot laten uittekenen.


Door de combinatie van GPS én sonar in 1 toestel is het vanaf nu ook mogelijk om te mappen en dus met uw voerboot een 2D en/of 3D onderwaterkaart te plotten.  Het toestel kan een bathimetrische opname maken waarbij hij bij elke GPS positie een diepte koppelt.  Nadien kan u met Reefmaster met deze gegevens een perfect onderwaterbeeld creëren. Voor het praktisch gebruik van deze mogelijkheid heeft de app de mogelijkheid om de autopilot een parcours te laten varen om een volledig water te mappen.

Indien u een plot van uw water gemaakt heeft kan u deze importeren in de applicatie op uw Android en gebruiken als achtergrond in uw satellietbeeld van Googlemaps.

Start de bathimetrische opname in het sonar menu en importeer het bestand naar Reefmaster.  Hoe meer opname's je maakt hoe gedetailleerder de 3D kaart wordt.  Maak de opnames niet te groot en vaar maximaal een half uur en start dan een nieuwe opname. 

 

Partner

Sonar Mapping Solutions

Met Sonar Mapping Solutions biedt Danny Geysen ondersteuning bij het maken van uw eigen dieptekaart.  Uiteraard kan u ook bij hem terecht voor een liscentie van Reefmaster. 

Tip: probeer Reefmaster gratis uit voor een periode van 14 dagen.

Voor meer info, liscenties, download links en contactgegevens van Danny kan u deze link volgen.