LiveChart

ALL-IN APP LiveChart functie

Vanaf nu kan iedereen zelf dieptekaarten maken door de bathimetrische opname, die vroeger enkel te exporteren was naar bijvoorbeeld Reefmaster, te laten inkleuren tijdens het varen. Je kan dit al dan niet op autopilot laten doen door de APP. Door LiveChart te implementeren bewijzen we wederom dat de ALL-IN APP uitermate veelzijdig en super compleet is.


U kan een raster laten uittekenen door de app die de boot dan zal volgen op autopilot terwijl LiveChart uw dieptekaart zal uittekenen. Zo heeft u op 30 minuten, tijdens het uitpakken van uw ander hengelmateriaal, met sprekend gemak een dieptekaart van uw nieuwe stek alvorens de sessie echt start.


LiveChart is zo onworpen dat u uw dieptekaarten een naam kan geven en altijd kan verder werken aan een bestaande kaart als u enkele dagen later opnieuw aan hetzelfde water bent. Hoe meer opnames gemaakt worden op eenzelfde kaart hoe meer detail u te zien krijgt.

Het maken van een dieptekaart of hydrografische kaart geeft een perfecte voorstelling van het diepteverloop in 2D of 3D.  Door het starten van de Livechart kan u eveneens de bathimetrische opname gebruiken om door Reefmaster een 3D plot laten uittekenen.

LiveChart maakt het mogelijk om tijdens het varen een 2D dieptekaart te tekenen in de app, dus gewoon aan de waterkant en volledig live!

LiveChart opgemaakt met ongeveer 25 minuten vaartijd op autopilot. Deze dieptekaaart kan altijd uitgebreid worden (zie afbeelding hieronder) of vervijd worden door nogmaals over de meest interessante stukken te varen tijdens een opname.

Weergaven van het te varen parcours. Telkens hij aan een punt komt zal de boot draaien en vervolgens naar het volgend opgegeven punt varen. Start tijdens het varen van dit parcour uiteraaard uw LiveChart opname.

Reefmaster .KML import in de applicatie. De bathimetrische opname van LiveChart kan via de computer in Reefmaster gebruikt worden om een dieptekaart te maken en dan te importeren in de ALL-IN APP. Dit is voor de meer gevorderde gebruikers.