LiveChart

 

LiveChart

Het maken van een dieptekaart of hydrografische kaart geeft een perfecte voorstelling van het diepteverloop in 2D of 3D.  Door het starten van de bathimetrische opname kan u door Reefmaster een plot laten uittekenen.

NIEUW!

LiveChart maakt het mogelijk om tijdens het varen een dieptekaart te tekenen in de app, dus gewoon aan de waterkant en volledig live!

Vanaf nu is het mogelijk om iedereen dieptekaarten te laten inkleuren tijdens het varen, al dan niet op autopîlot. Door LiveChart te implementeren bewijzen we wederom dat de ALL-IN APP uitermate veelzijdig en super compleet is.

U kan een raster laten uittekenen door de app die de boot dan zal volgen op autopilot terwijl LiveChart uw dieptekaart zal uittekenen. Zo heeft u op 30 minuten, tijdens het uitpakken van uw ander hengelmateriaal, met sprekend gemak een dieptekaart van uw nieuw water alvorens de sessie echt start.

LiveChart is zo onworpen dat u uw dieptekaarten een naam kan geven en altijd kan verder werken aan een bestaande kaart als u enkele dagen later opnieuw aan het water bent. Hoe meer opnames gemaakt worden op eenzelfde kaart hoe meer detail u te zien krijgt.


Door de combinatie van GPS én sonar in 1 toestel is het vanaf nu ook mogelijk om te mappen en dus met uw voerboot een 2D en/of 3D onderwaterkaart te plotten.  Het toestel kan een bathimetrische opname maken waarbij hij bij elke GPS positie een diepte koppelt.  Nadien kan u met Reefmaster met deze gegevens een perfect onderwaterbeeld creëren. Voor het praktisch gebruik van deze mogelijkheid heeft de app de mogelijkheid om de autopilot een parcours te laten varen om een volledig water te mappen.

Indien u een plot van uw water gemaakt heeft kan u deze importeren in de applicatie op uw Android en gebruiken als achtergrond in uw satellietbeeld van Googlemaps.

 

Partner

Sonar Mapping Solutions

Met Sonar Mapping Solutions biedt Danny Geysen ondersteuning bij het maken van uw eigen dieptekaart.  Uiteraard kan u ook bij hem terecht voor een liscentie van Reefmaster. 

Tip: probeer Reefmaster gratis uit voor een periode van 14 dagen.

Voor meer info, liscenties, download links en contactgegevens van Danny kan u deze link volgen.