ALL-IN APP

ALL-IN APP

De ALL-IN APP is sinds 2016 hét ultieme product dat alle functies die je nodig hebt op een voerboot combineert in 1 toestel. 


De ALL-IN APP is een draadloos toestel dat uw voerboot zal voorzien van een volwaardige DIEPTEMETER met een ultra fijne beeldkwaliteit die gebruik maakt van de gekende kwalitatieve Lowrance transducers.

Ook omvat de app een GPS functie om waypoints te bewaren zodat uw favoriete 'hotspot' altijd en overal beschikbaar is vanaf eender welke oever je hem wilt bevissen.   Het toestel kan 500 waypoints bewaren die je zelf kan benoemen.

Uitgebreid met de AUTOPILOT functie zal uw bootje automatisch varen naar de ingeladen waypoint met een ongeziene nauwkeurigheid zonder dat u zelf de besturingkast van de boot moet bedienen. U kan zelfs de keuze maken of hij al dan niet uw aas en montage automatisch moet afleveren.  Daarna zal, indien gewenst, de autopilot zelf naar zijn vertrekplaats varen om op die manier de handen vrij te houden voor andere bezigheden.

Door de combinatie van GPS én sonar in 1 toestel is het vanaf nu ook mogelijk om te MAPPEN en dus met uw voerboot een 2D en/of 3D onderwaterkaart te plotten.  Het toestel kan een bathimetrische opname maken waarbij hij aan elke GPS positie een diepte koppelt.  Nadien kan u met Reefmaster met deze gegevens een perfect onderwaterbeeld creëren. Voor het praktisch gebruik van deze mogelijkheid heeft de app de mogelijkheid om de autopilot een parcours te laten varen om een volledig water te mappen.

Een groot voordeel is dat vanaf nu de mogelijkheid bestaat om uw opgeslagen waypoints overzichtelijk weer te geven met als achtergrond Google MapsZo heeft u in 1 oogopslag de juiste waypoint beet en kan u deze laden om dan de autopilot te laten varen.  Ook is het mogelijk om op de kaart van Google een waypoint te saven zonder dat uw boot op het water ligt.  Beschikt u over de coördinaten van een collega visser dan kan u deze manueel ingeven om nadien uw eigen voerboot naar deze hotspot te laten varen.

U heeft GEEN permanente WIFI/3G/4G internetverbinding nodig om dit toestel te gebruiken aan de waterkant.  U heeft enkel een tijdelijke internetverbinding nodig (eventueel via een WIFI-hotspot via uw GSM) om de satellietfoto van Google Maps in te laden in de APP. 

Het mooie is dat dit alles draait op eender welke Android tablet of smartphone, dus u kan zelf kiezen hoe groot uw scherm zal zijn.  Het is dus afgelopen om voor uw voerboot met verschillende toestellen en extra batterijen te verschijnen aan de waterkant. 

De communicatie tussen boot en oever wordt voorzien door een ontvanger die voorzien is van een interne oplaadbare batterij met een zeer grote autonomie.  Ook is het gekende grote bereik behouden van meer dan 500m.  De ontvanger zal op zijn beurt communiceren via Bluetooth met het Android toestel.

Voor meer info over elke functie van de ALL-IN APP raadpleeg je de extra pagina's van deze site.