DIEPTEMETER

ALL-IN APP DIEPTEMETER functie

Het is niet langer nodig om afhankelijk te zijn van een bestaande dieptemeter die draadloos gemaakt moet worden om op een voerboot te kunnen gebruiken.  De ALL-IN APP integreert de dieptemeting die vroeger op een afzonderlijk toestel voozien moest worden. De APP geeft de dieptemeting perfect weer op uw Android toestel en dit met een zeer fijn en kwalitatief beeld dat in veel gevallen de kwaliteit van een draadloze conventionele dieptemeter overtreft. 


Het toestel is gemaakt om te kunnen scannen op 200 en/of 455 kHz. De traditionele en een beetje vergeten 200 kHz sonar en de veelvuldig gekozen 455 kHz frequentie wat beter bekend is als de Downscan frequentie laten het toe om voor de gebruiker een keuze te maken tussen de verschillende ALL-IN APP COMBO paketten. Belangrijk te vermelden is dat er voor de dieptemeting enkel gebruik gemaakt wordt van originele Lowrance transducers. 


De belangrijkste functies van de conventionele dieptemeters zijn ook voorzien in de APP.  Zo kan je het dieptebereik (range) automatisch of manueel kiezen en de bodemkleuring kan geactiveerd worden met een kleur naar keuze.  Ping snelheid (beeldsnelheid) is aanpasbaar in 5 verschillende stappen.  En nog het meest interessante voor iedere gebruiker is de mogelijkheid om alle kleuren van bodemlijn met de drie verschillende krachtniveaus aan te passen naar eigen smaak.  Achtergrond-, tekst- en dus ook bodemlijn kleuren zijn ook oneindig aanpasbaar.  Het toestel heeft drie kleurcombinaties waarvan 2 voorafbepaalde kleurpaketten (dag- en nachtlicht) en daarbovenop een persoonlijk kleurenpakket. 


Ook volledig nieuw is de mogelijkheid om een opname van uw bodemverloop te laten doen. Op deze manier kan u na het varen het bodemverloop nog eens bekijken aan de waterkant op de tablet. 


Door de combinatie van GPS én sonar in 1 toestel is het vanaf nu ook mogelijk om te mappen en dus met uw voerboot een 2D en/of 3D onderwaterkaart te plotten.  Het toestel kan een bathimetrische opname maken waarbij hij bij elke GPS positie een diepte koppelt.  Voor meer informatie over LiveChart en mapping klikt u op het tabblad LiveChart.

Dualscan, let op de verschillen tussen 200khz en 455kHz voor het tekenen van wier. Dit beeld loopt simultaan op het pakket ALL-IN APP COMBO dualscan.

Vervolg menu waarbij je de bodemopname kan afspelen en stoppen en keuze kan maken tussen dagkleuren, nachtkleuren en persoonlijke kleuren.

Beeldinstelling over de ganse breedte op 200kHz. Keuze tussen 200 of 455 over de schermbreedte of een gesplitst beeld 200 samen met 455kHz

Bij de persoonlijke kleurkeuze wordt het menu langer en kan u bodemvul-, achtergrond-, tekst-, highlevel-, mediumlevel-, en lowlevel-kleuren kiezen en dit telkens voor 200 of 455kHz.