GPS


GPS

Een GPS is de toekomst van de voerboot.  Hiermee kan je uiterst nauwkeurig en vanaf eender welke oever dezelfde hotspot bereiken.  Eens je een waypoint geplaatst hebt kan je nooit meer het excuus hebben dat je 'fout' lag te vissen.

GPS
ALL IN APP

Een GPS op een voerboot zal ervoor zorgen dat uw favoriete 'hotspot' altijd en overal beschikbaar is vanaf eender welke oever je hem wilt bevissen.   Uitgebreid met de autopilot functie zal uw bootje automatisch varen zonder u de besturingkast van de boot moet bedienen.  Hij zal dan automatisch naar eerder opgeslagen waypoint varen en u kan de keuze maken of hij al dan niet uw aas en montage automatisch moet afleveren.  Daarna zal, indien gewenst, de autopilot zelf naar 'huis' varen om op die manier de handen vrij te houden voor andere bezigheden.  Het bootje zal dan terugvaren naar zijn vertrekplaats.

De meest gestelde vraag over een GPS op het water is: "hoeveel afwijking heeft het systeem?"   De nauwkeurigheid van de GPS is kleiner dan 1m.  Door het gebruik van de autopilot is de ALL-IN APP uiterst nauwkeurig. 

Een groot voordeel is dat vanaf nu de mogelijkheid bestaat om uw opgeslagen waypoints overzichtelijk weer te geven met als achtergrond Google Maps.  Zo heeft u in 1 oogopslag de juiste waypoint beet en kan u deze laden om dan de autopilot te laten varen.  Ook is het mogelijk om op de kaart van Google een waypoint te saven zonder dat uw boot op het water ligt.

Door de combinatie van GPS én sonar in 1 toestel is het vanaf nu ook mogelijk om te mappen en dus met uw voerboot een 2D en/of 3D onderwaterkaart te plotten.  Het toestel kan een bathimetrische opname maken waarbij hij bij elke GPS positie een diepte koppelt.  Nadien kan u met Reefmaster met deze gegevens een perfect onderwaterbeeld creëren. Voor het praktisch gebruik van deze mogelijkheid heeft de app de mogelijkheid om de autopilot een parcours te laten varen om een volledig water te mappen.

GPS overzichtscherm:

Zendkracht tussen boot en oever in %

Aantal satelliet verbindingen

Bootsnelheid

Afstand tot de bestemming

Bootspanning met alarmering

Ontvanger spanning

Coordinaten

Schaalverdeling

GPS menu met alle voorkeurinstellingen van kleuren

GPS menu met batterij alarm instelling, geluid aan/uit, keuze tussen manuele of automatische Bluetooth verbinding en de mogelijkheid om de menubalken links en recht ste wisselen van plaats.