PACKS

ALL-IN APP  PACKS

Er zijn 4 verschillende packs mogelijk.  Dit wil zeggen dat u zelf kan kiezen welke mogelijkheden u wenst te gebruiken op uw voerboot. Voor meer informatie over de verschillen tussen de beide ALL-IN APP Packs zie tabel onderaan deze pagina

De receiver op de kant is voorzien van een schroefdraad koppeling voor de montage op een bankstick of buzzerbar.  Tevens is een led voorzien ter controle of het toestel aan- of uitgeschakeld is en een controle op de verbinding tussen boot en ontvanger door middel van een multicolor led. 

De basis ontvanger werkt op 4 AA batterijen die makkelijk te vervangen zijn en hebben een autonomie van ongeveer 40 uur. De zwarte case is niet waterdicht gemaakt en mag dus bij hevige regenval niet buien blijven staan. 


Optie: Hardcover uit slagvast ABS kunststof met een waterdichte rubber. Een zeer krachtige oplaadbare ingebouwde ionbatterij heeft een autonomie van ongeveer 80uur. Bij deze optie wordt uiteraard een batterijlader geleverd.Uiteraard bevat dit pakket de Android applicatie die geïnstalleerd zal worden op uw toestel.

Wat niet in de prijs is inbegrepen is een Android device waarop de APP zal draaien.  Indien u nog niet mocht beschikken over een toestel zijn WiFi, Bluetooth een minimum vereiste.  Het mooiste resultaat bekom je bij een resolutie van 1920 x 1200 of hoger.  Lagere resoluties gebruiken is echter wel mogelijk.