PACKS


ALL-IN APP  PACKS

Er zijn 4 verschillende packs mogelijk.  Dit wil zeggen dat u zelf kan kiezen welke mogelijkheden u wenst te gebruiken op uw voerboot.

In onderstaande tabel kan u een overzicht vinden van alle eigenschappen en functies van elk pack en kan u een vergelijking maken. 

Elke pack wordt geleverd met statief + snelkoppeling plaat en een compacte maar zeer stevige klem voor uw tablet of smartphone.  Er zijn klemmen beschikbaar van 5" smartphone tot 10" tablet.

De receiver op de kant is voorzien van een schroefdraad koppeling voor de montage op een bankstick of buzzerbar.  Tevens is een led voorzien ter controle of het toestel aan- of uitgeschakeld is.

De zeer krachtige oplaadbare ingebouwde batterij heeft een autonomie van ongeveer 80uur en bij de levering is een batterijlader inbegrepen.


Uiteraard bevat dit pakket de Android applicatie die geïnstalleerd zal worden op uw toestel.

Wat niet in de prijs is inbegrepen is een Android device waarop de APP zal draaien.  Indien u nog niet mocht beschikken over een toestel zijn WiFi, Bluetooth een minimum vereiste.  Het mooiste resultaat bekom je bij een resolutie van 1280 x 800 of hoger.  Lagere resoluties gebruiken is echter wel mogelijk.