DIEPTEMETER


DIEPTEMETER

Het zal vanaf nu niet langer nodig zijn om afhankelijk te zijn van een bestaande dieptemeter die draadloos gemaakt moet worden om op een voerboot te kunnen gebruiken.  De ALL IN APP geeft de dieptemeting perfect weer op uw Android toestel.

ALL IN APP

De ALL IN APP is een draadloos toestel dat uw voerboot zal voorzien van een volwaardige dieptemeter met een ongeziene beeldkwaliteit.  De ALL IN APP kan geplaatst worden met 3 verschillende transducers (sondes).  Op deze manier bent u vrij uw keuze met welk type transducer u wenst te varen.

Het toestel is gemaakt om te kunnen scannen op 200kHz en/of 455kHz. Dit wil zeggen dat u dus, afhankelijk van de transducer naar keuze, u enkel zal meten op 200kHz, op 455kHz of op beide frequenties samen.    Er wordt enkel gebruik gemaakt van originele Lowrance transducers!

Sonar =  200kHz scanfrequentie

DSI = 455kHz scanfrequentie

Dualscan = 200kHz + 455kHz samen

 

De belangrijkste functies van reguliere dieptemeters zijn ook voorzien in de APP.  Zo kan je het dieptebereik (range) automatisch of manueel kiezen.  De bodemkleuring kan alles onder de bodemlijn inkleuren met een kleur naar keuze.  Ping snelheid (beeldsnelheid) is aanpasbaar in 5 verschillende stappen.  En nog het meest interessante voor iedere gebruiker is de mogelijkheid om alle kleuren van bodemlijn met de verschillende krachtniveaus aan te passen naar eigen smaak.  Achtergrond-, tekst- en dus ook bodemlijn kleuren zijn ook oneindig aanpasbaar.  Het toestel heeft drie kleurcombinaties: daglicht-, nacht- en persoonlijke kleuren. 

Ook volledig nieuw is de mogelijkheid om een opname van uw bodemverloop te laten doen. Op deze manier kan u na het varen het bodemverloop nog eens bekijken aan de waterkant op de tablet. 

Door de combinatie van GPS én sonar in 1 toestel is het vanaf nu ook mogelijk om te mappen en dus met uw voerboot een 2D en/of 3D onderwaterkaart te plotten.  Het toestel kan een bathimetrische opname maken waarbij hij bij elke GPS positie een diepte koppelt.  Nadien kan u met Reefmaster met deze gegevens een perfect onderwaterbeeld creëren. Voor het praktisch gebruik van deze mogelijkheid heeft de app de mogelijkheid om de autopilot een parcours te laten varen om een volledig water te mappen.

Wiergroei                                                                                Dualscan, let op de verschillen tussen 200khz en 455kHz. 

Menu met keuze bodemkleuring, autorange, pinsnelheid.  Bathimetrische opname starten of bodemopname starten.

Bij de persoonlijke kleurkeuze wordt het menu langer en kan u bodemvul-, achtergrond-, tekst-, highlevel-, mediumlevel-, en lowlevel-kleuren kiezen en dit telkens voor 200 of 455kHz.

Beeldinstelling over de ganse breedte op 200kHz.    Keuze tussen 200 of 455 over de schermbreedte of een gesplitst beeld 200 samen met 455kHz

Vervolg menu waarbij je de bodemopname kan afspelen en stoppen en keuze kan maken tussen dagkleuren, nachtkleuren en persoonlijke kleuren.