Dieptemeters

Conventionele dieptemeters introductie


Het gebruik van een voerboot is een absolute meerwaarde aan de kantvisserij, maar een echte troef heb je pas in handen wanneer je je boot voorziet van een accurate dieptemeter. 

Dieptemetingen zullen u helpen bij het verkennen van nieuwe stekken en/of waters waar u aan de slag wilt.  Het bodemverloop kennen zal u pas echt helpen met het juist positionneren van uw haakaas. 

Het spreekt voor zich dat het vertrouwen in je visserij sterk stijgt wanneer je met zekerheid weet waar je ligt te vissen, is het nu tegen een tallud of op een plateau, met die onzekerheid zit je niet langer meer aan de waterkant indien u een toestel van Sonarcom bezit.


Dieptemeterfabrikanten zoals Garmin, Lowrance en Humminbird zijn de laatste decenia sterk geevolueerd in de ontwikkeling van kwalitatieve producten die gebruikt worden in de (sport)visserij over heel de wereld.  

Indien u zou kiezen voor een conventionele dieptemeter als draadloze oplossing voor uw voerboot moet u weten dat aan het toestel zelf niet gewerkt wordt en dat dit volledig origineel blijft.  Als u een extra transducer zou aanschaffen kan u zelfs hetzelfde toestel ook gebruiken op de rubberboot.


Bekijk via onderstaande links of via het menu in detail de verschillende dieptemeters.


Garmin

Humminbird

Accesoires

Specificaties