Garminsonarcom

Het gebruik van een voerboot is een absolute meerwaarde aan de kantvisserij, maar een echte troef heb je pas in handen wanneer je je boot voorziet van een accurate dieptemeter. 


Dieptemetingen zullen u helpen bij het verkennen van nieuwe stekken en/of waters waar u aan de slag wilt.  Het bodemverloop kennen zal u pas echt helpen met het juist positionneren van uw haakaas. 


Het spreekt voor zich dat het vertrouwen in je visserij sterk stijgt wanneer je met zekerheid weet waar je ligt te vissen, is het nu tegen een tallud of op een plateau, met die onzekerheid zit je niet langer meer aan de waterkant indien u een toestel van Sonarcom bezit.Bekijk hieronder onze verschillende Garmin modellen met hun mogelijkheden. sonarcom HOOK

Garmin

Striker 4

Ombouw en plaatsing van een compleet toestel inclusief de Garmin Striker 4 met  kleurenscherm en 200kHz sonde


Het instap toestel dat betaalbaar blijft voor iedere gebruiker.

Eenvoudig in gebruik met zeer handige menu. 

Zeer compacte sonde/transducer voor makkelijke montage in bijna alle bestaande voerboten.   

De ingebouwde GPS kan handig zijn als u het toestel op een rubberboot wilt gebruiken.  U dient dan wel een losse power én sondekabel aan te schaffen.


Prijslijst

sonarcom HOOK

Garmin

Striker 4CV


Ombouw en plaatsing van een compleet toestel inclusief de Garmin Striker 4CV  kleurenscherm met 200kHz + 455kHz CHIRP scan


De Striker 4CV beschikt over een 2de scan frequentie op 455kHz wat zeer geschikt is voor de begroeiing op ondiep water weer te geven.  De sonde/transducer is iets groter in vergelijking met de 200kHz sonde maar nog steeds compact genoeg voor een montage in bijna alle voerboten.


De ingebouwde GPS kan handig zijn als u het toestel op een rubberboot wilt gebruiken.  U dient dan wel een losse power én sondekabel aan te schaffen.


Prijslijst

Garmin

Striker 5 en 5CV


Ombouw en plaatsing van een compleet toestel inclusief de Garmin Striker 5 met  kleurenscherm.  Dit toestel bestaat, evenals de Striker 4 in 2 versies.  De Striker 5 is voorzien van een 200kHz sonde en de Striker 5CV met  dubbele frequenties 200kHz + 455kHz CHIRP scan.


De Striker 5CV beschikt over exact dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als de Striker 4-reeks maar heeft een groter, landschapsgericht scherm wat handig kan zijn als je je toestel ook op een rubberboot wenst te gebruiken.  De ingebouwde GPS functie zal u dan ook terug kunnen gebruiken op het water.

Prijslijst