Welkom

Welkom bij Sonarcom

Sonarcom is sinds 2003 in Belgie gekend voor zijn kwalitatief ingebouwde draadloze toestellen op alle voerbootmerken. Na al die jaren ervaring kan ik duidelijk zijn over de weg die ik bewandel en zal blijven aanhouden met Sonarcom. Het spreekt voor zich dat ik ernaar streef om een zo compleet mogelijk eindproduct af te leveren voor alle klanten. 


Koen De Ruysscher

 

Door elk toestel eigenhandig in te bouwen en te testen aan de waterkant is mijn taak zeer tijdrovend maar dit blijft de enige manier om ervoor te zorgen dat elk toestel werkt als het hier vertrekt. Enkel op deze manier is de klant ook gerustgesteld dat zijn investering niet voor niets is geweest. Sterker nog, als een toestel afgehaald word zal voldoende tijd uitgetrokken worden om een grondige uitleg te verschaffen over het gebruik en dit  liefst aan de waterkant.


Ik  stuur nooit toestellen op  om  garantie- en kwaliteitsredenen en omdat dit zou afwijken van de policy.  Het is ook logisch dat ik enkel garantie kan leveren op toestellen en installaties als deze door mezelf geplaatst zijn. Garantie omvat alles wat er mis gaat met het toestel binnen een periode van 2 jaar na aankoop.  U krijgt uw toestel in verzegelde vorm.  Deze garantiezegel is noodzakelijk om te kunnen aantonen dat er niet aan gewerkt is door anderen.  Waterschade of schade door buitensporig gebruik vallen ook buiten de garantievoorwaarden.


Een plaatsing van een toestel zal altijd moeten gebeuren na afspraak.  Neem contact op via mail en ik probeer u zo spoedig mogelijk te helpen.  De opleveringstijd hangt vooral af van het type voerboot en de manier van plaatsing van de sonde maar ik probeer meestal binnen de 2 dagen op te leveren.Bedankt voor uw interesse en indien u bijkomende praktische of technische vragen heeft hoor ik dit graag van u!   

Aarzel niet en vraag meer informatie over het gebruik van onze toestellen of maak een afspraak en kom langs voor een demonstratie.


Koen De Ruysscher